Анджеліна Джолі готується до зйомок у третій «Чаклунці»: натякає, що гратиме востаннє

13.12.2023
Анджеліна Джолі готується до зйомок у третій «Чаклунці»: натякає, що гратиме востаннє

Анджеліна Джолі.

Американська акторка Анджеліна Джолі підтвердила, що гратиме головну роль у новій частині фільму «Чаклунка».

 

Про це вона розповіла в інтерв’ю виданню The Wall Street Journal.


Водночас акторка не поділилася подробицями та натякнула про завершення своєї акторської кар’єри.

 

Вона зазначила, що зараз активно працює над розвитком власного модного дому Atelier Jolie та благодійністю.

 

До того ж заново будує своє життя: після багатьох років лікування планує покинути «нездоровий» Лос-Анджелес і «проводити більше часу» в Камбоджі.


«Оскільки я виросла в Голлівуді, він ніколи не справляв на мене особливого враження. Я жодного разу не вважала його чимось значущим та важливим. Адже могла й не стати акторкою. На початку своєї кар’єри навіть не очікувала, що буду настільки публічною… Я переїду, як тільки зможу. Мені хотілось би пожити в Камбоджі», — пояснила вона.


Джолі також зізналася, що останнім часом спілкується з обмеженим колом людей: насамперед зі своїми дітьми. Крім того, серед її близьких знайомих є кілька біженців: «Люди, що пройшли через труднощі, набагато чесніші й товариськіші, ніж решта. Мені спокійніше з ними. Чому мені подобається проводити час із людьми, які вижили? Мені це допомагає знайти не тільки силу, а й людяність».


Уперше в ролі Малефісенти Анджеліна з’явилася ще у 2014 році. Тоді прем’єру пригодницько-драматичного фільму «Чаклунка» зрежисував Роберт Стромберг.

 

В основу ліг сюжет казки Шарля Перро «Спляча красуня» через призму титулованої злої феї. Фільм набув неабиякої популярності: зібрав для студії Disney 758 мільйонів доларів у світовому прокаті, був номінований на 87-му церемонію «Оскар» за найкращий дизайн костюмів, а відома з того часу роль Джолі вже декілька років поспіль лідирує серед образів під час святкування Гелловіну.


Після такого дебюту вже в 2019-му режисер Хоакім Роннінг зняв другу частину: «Чаклунка: Володарка темряви». І хоч тоді розробники очікували чергового приголомшливого успіху нової стрічки, все ж другий фільм, на відміну від попереднього, мав менш успішний прокат.


За інформацією ЗМІ, новим режисером третьої стрічки стане Жауме Кольєт-Серра. З акторського складу поки відомо тільки про Джолі. Судячи з усього, підготовка вже розпочалася. Орієнтовно фільм вийде на кіноекрани 2024 року, однак точна дата прем’єри поки не розголошується.

 

Лада ОСА