Дженна Ортеґа розповіла про долю другого сезону «Венздей»

24.01.2024
Дженна Ортеґа розповіла про долю другого сезону «Венздей»

Дженна Ортеґа.

Американська акторка Дженна Ортеґа на червоній доріжці церемонії Еммі поділилася додатковою інформацією щодо сценарію другого сезону серіалу «Венздей» від Netflix.

 

Зйомки продовження культового серіалу було відкладено через страйки робітників Голлівуду минулого року, але очікується відновлення виробництва вже цієї весни. Про це повідомляє видання Variety.


«Ми, безумовно, схиляємося до трохи більшого жаху, — сказала Ортега. — Це насправді дуже захоплює, тому що Венздей потребує певної іскри, хоч і не змінюється протягом усього шоу. І це чудово».

 

Вона також зазначила, що кожен новий епізод серіалу, ймовірно, нагадуватиме окремий фільм.


«Венздей» — мегахіт Netflix, що дебютував восени 2022 року та став одним з найпопулярніших оригінальних серіалів усіх часів, у якому Дженна зіграла головну роль Венздей Адамс із відомої франшизи «Сімейка Адамсів».


Згідно з даними користувачів TV Time, він займає друге місце за кількістю підписників перед релізом, дебютував як шоу під номером один на Netflix у 83 країнах, є рекордсменом серед англомовних серіалів із загальною кількістю у 341,2 мільйона годин за перший тиждень випуску.

 

До того ж серіал отримав чимало премій, серед яких «Золотий глобус» — у номінації «Найкращий телесеріал» та «Найкраща жіноча роль у телесеріалі» (Дженна Ортеґа).


Нещодавно, під час розмови з Ель Феннінг для програми Variety «Актори про акторів», Ортеґа розповіла про деякі зі своїх найбільших пріоритетів у другому сезоні «Венздей».

 

«Жахи — це дуже безтурботно, — зазначила вона, — і таке шоу з вампірами, перевертнями та надздібностями не сприймається надто серйозно».


Акторка також додала, що творці серіалу відмовляються від будь-якого романтичного любовного інтересу до головної героїні, маючи на увазі сюжетну лінію першого сезону: любовний трикутник між Тайлером Гелпіном (Хантер Дуен) і Ксав’єром Торпом (Персі Хайнс Вайт). На її думку, такий сюжет «не мав сенсу» для її персонажа.


Раніше стало відомо, що знімальна команда «Венздей» переносить виробництво другого сезону з Румунії до Ірландії, а зйомки попередньо заплановані на квітень.

 

Лада ОСА