«Мені ніяково від цього»: глядачів занепокоїла відверта сцена з фільму «Дівчина Міллера»

14.02.2024
«Мені ніяково від цього»: глядачів занепокоїла відверта сцена з фільму «Дівчина Міллера»

Кадр з фільму «Дівчина Міллера».

Нещодавно на екрани кінотеатрів вийшла нова стрічка «Дівчина Міллера» від режисерки Джейд Голлі Бартлетт про кохання між викладачем і студенткою.
 
Невдовзі глядачі почали критикувати постільну сцену в соцмережах, називаючи її «огидною» і «жахливою» через 31-річну різницю між акторами. Про це пише видання People.
 
Головні ролі у фільмі зіграли Дженна Ортеґа (уже відома за роллю центральної персонажки в однойменному серіалі «Венздей») та Мартін Фрімен (зірка «Хоббіта» і «Шерлока»). 
 
За сюжетом, 18-річна студентка Каїра Світ знайомиться з професором англійської літератури Джонатаном Міллером. Дівчина має написати оповідання у стилі свого улюбленого письменника і вивчає всі книжки з наданого Джонатаном списку.
 
Високий рівень знань студентки спонукає професора дати їй особливе творче завдання. Під час спільної роботи над проєктом між ними зав’язуються складні романтичні стосунки.
 
Координаторка інтимної близькості стрічки Крістіна Арджона запевнила, що акторам було «комфортно» під час зйомок.
 
«Протягом усього процесу з Дженною взаємодіяло дуже багато людей, щоб переконатися, що це відповідає тому, що їй комфортно, а вона була дуже рішучою і впевненою в тому, що хоче робити», — зазначила вона.
 
Арджона також пояснила, що під час зйомок актори обговорювали «рівень оголеності» та «додаткові бар’єри». Крім того, у них була «можливість передумати в день зйомок, якщо вони не захочуть робити якийсь з елементів, які ми обговорили».
 
Однак, незважаючи на це, чимало глядачів висловили свою зневагу до інтимних сцен, які зрештою потрапили у фільм. Приміром, один із них написав: «Мені ніяково від цього», передає Daily Mail.
 
«Мені здається, я нарешті припиняю дивитися ці фільми про різницю у віці. Вони всі огидні, і я втомилася від цього. Жодна інша сцена Дженни Ортеґи чи Мартіна Фрімена не могла б компенсувати це для мене», — каже глядачка. 
 
У Daily Mail зазначають: «Людям потрібно змиритися з тим фактом, що Дженна — не Венздей Адамс, а доросла жінка й талановита акторка, яка шукає серйозні ролі». 
 
Режисерка і сценаристка фільму Бартлетт витратила роки, намагаючись втілити фільм у життя, що посів у 2016 році місце в «Чорному списку» — платформі, яка висвітлює непродюсеровані сценарії та допомагає сценаристам і продюсерам показувати свої роботи на великому екрані.
 
Фільм «Дівчина Міллера», котрий у 2011 році Джейд написала як п’єсу, був випущений кінокомпанією Lionsgate у кінотеатри 26 січня, а його прем’єра відбулася на Міжнародному кінофестивалі в Палм-Спрінгсі на початку цього року.
 
Лада ОСА