Тімберлейк, учень Шрека

07.05.2005
Тімберлейк, учень Шрека

      Поп-співак Джастін Тімберлейк останнім часом усе рідше виходить на сцену. Звісно, спершу всі, хто це зауважив, вирішили: усе через Камерон Діаз (закоханий хлопець не відходить від своєї майже на 9 років старшої коханої ні на крок і страшенно її ревнує). Мовляв, не до виступів Тімберлейку, треба бути постійно поряд із Камерон, аби раптом не передумала, як обіцяла, виходити за нього заміж.

      Проте, як з'ясувалося, насправді проблема значно серйозніша. Джастін скасовує всі призначені на травень-червень концерти, бо має проблеми з голосовими зв'язками. Як повідомляє британська газета «Сан», незабаром поп-зірці в одній із лос-анджелеських клінік зроблять операцію, після чого колишній хлопець Брітні Спірз не зможе співати близько трьох місяців. Але хвилюватися за здоров'я співака не варто: як запевняють лікарі, проблема дріб'язкова і на голосових даних Джастіна операція ніяк не позначиться.

      До речі, «містер Діаз», як жартівливо (а швидше, знущально) охрестила екс-«містера Спірза» «жовта» західна преса, особливо з приводу вимушеного творчого простою не переживає. Бо не на жарт захопився новою роботою — озвучуванням мультяшного персонажа в довгоочікуваному продовженні пригод зеленого велетня Шрека. В анімаційному сіквелі «Шрек-3» Тімберлейкові запропонували «роль» Арті — невгамовного небожа короля Герольда, якого головний герой-людожер навчатиме... основам королівського етикету. Звісно, щойно Джастін погодився взяти участь у цьому надпопулярному мультпроекті (і, варто зауважити, дуже радо погодився), як його подружку Камерон Діаз звинуватили у протекціонізмі. Адже Діаз озвучує принцесу Фіону, тож цілком природно припустити, що вона ж протягла у «Шрека-3» і свого бойфренда. Втім продюсери «мультяшки» категорично такі припущення заперечують. «Для нас було важливо знайти людину, яка всім добре відома, але при цьому є неповторною і яскравою індивідуальністю, — розповів у коментарі для «Сан» продюсер мультфільму Арон Уорнер. — І Джастін, на наш погляд, цим вимогам повністю відповідає».

      Нагадаємо, що прем'єра третьої «серії» пригод загального улюбленця Шрека призначена на 2007 рік. А основною інтригою чергового епізоду стане вагітність принцеси Фіони. Точніше, не так сам факт вагітності, як... відповідь на запитання, хто ж є батьком малого нібито шреченяти...