Танець живота

04.08.2005
Танець живота

Скандальна балерина Анастасія Волочкова.

      Ще на початку минулого століття у щоденниках легенди російського балету Вацлава Ніжинського (до речі, уродженця Києва) з'явився запис про задуману постановку «танцю вагітної діви». Ця ідея ніяк не могла втілитися в життя, доки не почала топтати ряст така собі Анастасія Волочкова. Тобто, звісно, для початку їй довелося завести кавалера, потрапити в «цікаве положення», доходити до найбільш вражаючого терміну — восьмого місяця вагітності. І саме тепер найвідоміша і найскандальніша російська балерина ХХІ століття відважилася на танцювальний експеримент.

      Не зважаючи на заборони лікарів, Волочкова вже знялася у кліпі з доволі складними, надто ж для вагітної, елементами. Намагався відмовити її від «знущання над дитинкою» і партнер, бізнесмен Ігор Вдовін. Але обурливі репліки майбутнього чоловіка були Насті «до лампочки». Як і те, що вона значно додала ваги не лише у животі, а й на інших частинах фігури. У танці на музику Баха, поставленому для телекамер, вона стрибала, крутилася й сідала на шпагат.

      Ролик, яким Волочкова, ясна річ, хоче підтримати на належному рівні свою скандальну популярність, змайстрували швидко. Ефектну бузкову сукню московський модельєр Аліса Толкачова, скажімо, сконструювала лише за дві ночі, щойно отримала замовлення. Тепер чекаємо прем'єри. Ну й народження дитинки...