Грайте, як Бекхем, і вдягайтесь, як Бекхем

10.03.2006
Грайте, як Бекхем, і вдягайтесь, як Бекхем

Вікторія Бекхем.

      Полку поп-зірок, які випускають власну косметику, прибуло. До їх числа долучилася Вікторія Бекхем, колишня «спайс гьорл» і нинішня дружина капітана збірної Англії з футболу Девіда Бекхема. Як пише газета «Дейлі міррор», британська співачка вирішила представити на суд публіки власну лінію дорогих декоративних косметичних засобів, і цей проект реалізується в рамках угоди, укладеної подружжям Бекхемів із парфумерно-косметичним гігантом «Коті».

      Цей крок став черговим доказом «стильності» такої «штучки», як Вік. Утім вона й так є визнаним авторитетом у царині моди та стилю. (Варто нагадати, що вже віддавна шиються бекхемівські джинси з лейблом «VB».) А новий номер журналу «Гламур» навіть опублікував статтю Вікторії, в якій співачка-дизайнерка подала власні «десять заповідей гарного смаку».

      Зокрема, місіс Бекхем радить жінкам купувати по кілька пар сонячних окулярів, носити бюстгальтери та трусики різних кольорів, а у випадку поповніння віддавати перевагу об'ємним светрам. На думку Вікторії, жінки повинні сконцентруватися і «подумки уявити собі свій загальний вигляд». А ще, вважає Вік, не варто носити надто відкритий одяг.

      Є в співачки і спеціальний план на випадок, коли жінка почуває себе не в кращій формі. Вона радить носити трикотажні сукні (конкретно – від крутої дизайнерки Стелли Маккартні, але на такий «порятунок», мабуть, є гроші лише в багатійок на кшталт самої Бекхем). Коли ж загадкова Вікторія почувається добре, вона носить вбрання менших розмірів. Поп-зірка зізналася, що любить купувати джемпери Gap Kіds і трохи їх укорочувати, тому що вони добре сидять на фігурі і виглядають дуже стильно, у дусі 70-х.

      Ну й останні поради від Бекхем: майки можна не просто носити, а й носити навиворіт, як робить це вона. Щоб виглядати свіжішими, жінкам варто купувати одяг за кордоном і взагалі підганяти вбрання під свої потреби. В даному контексті Вік розповідає про те, як сама любить пояс джинсів, щоб вони сиділи нижче на стегнах.

      Залишається додати, з іншого боку, що чимало апологетів стилю вже називають дуже низьку лінію жіночих брюк та спідниць пережитком минулого та страшенним несмаком. Тож, мабуть, не слід сприймати поради пані Бекхем як керівництво до дії...