Гладіатор ганятиме м'яча

22.03.2006
Гладіатор ганятиме м'яча

Рассел Кроу.

      Історична батьківщина голлівудського Гладіатора знову здобула не тільки шматочок слави Рассела Кроу, а й певну суму його капіталів. Спочатку відомий актор, який давним-давно покинув Австралію, виділив кілька десятків тисяч для будівництва басейну в Новому Південному Уельсі, а тепер вирішив прикупити собі тут трішечки «рухомо-нерухомого» майна. Йдеться про австралійський клуб регбі «саут Сідней», який є одним із найстаріших і найвідоміших у світі в цьому виді спорту.

      Як передає «Газета.ru», Кроу та його напарник, австралійський бізнесмен Пітер Холмс, запропонували за клуб 3 мільйони австралійських доларів (це близько 2 мільйонів звичних нам американських «баксів»). В Австралії регбі — взагалі надзвичайно популярний вид спорту. І така покупка буде вигідна обом сторонам: для клубу престижно мати такого «зіркового» хазяїна, а Расселу буде приємно, коли про нього згадуватимуть як про знаменитість, яка підтримує спорт. Не дивно, що після виступу Кроу перед членами клубу з палкою промовою «продатися» забажали 75 відсотків присутніх.

      А Гладіатору, відомому своїм буйним норовом, не завадило б купити ще й власний нічний клуб. Принаймні, може, тоді в пресі рідше з'являтимуться повідомлення про те, де й кого нетверезий актор укотре налупцював. Хоча, слід визнати, останнім часом голлівудський бешкетник №1 упав на дно і геть позбавив журналістів скандальних подробиць зі свого життя. Правда, це теж можна пояснити: сімейство Кроу — Рассел та його 35-річна дружина Даніелла Спенсер — чекають другу дитину. Братик або сестричка у дворічного Чарльза (старшого сина цієї пари) має народитися в червні. Як справжній чоловік Рассел береже нерви своєї дружини...