Дощ буде - «левиці» б'ються

10.10.2006
Дощ буде - «левиці» б'ються

Шенна Моклер.

       Спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії Періс Хілтон просто не здатна жити спокійно - без бійок, сварок, конфліктів із законом та інших неприємностей. Ще б пак, адже ця примхлива панночка, по суті, нічим іншим і не займається - ніде не працює, не навчається... Ну хіба що співачкою бути намагається, а так їй просто нема чого робити. От і витребенюється Періс, як може. Днями, скажімо, побилася зі своєю колегою - такою самою світською левицею й неробою Шенною Моклер.

      Сутичка двох красунь-багатійок сталася в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса. Як це часто буває в таких випадках - через хлопця - ударника групи «Блінк-182» Тревіса Баркера. Річ

 

у тім, що до серпня Тревіс зустрічався з Шенною, але потім парочка посварилася й нібито розійшлася. Однак пані Моклер, схоже, була іншої думки і вважала розрив лише тимчасовим випробуванням стосунків. Натомість Баркер радо подався «у загул» і закрутив роман із Періс Хілтон. Шенна спершу думала, що роман її «колишнього» з цією розбещеною дамочкою - не більше ніж плітки. Однак тісні стосунки Періс і Тревіса якимось чином були зняті на відеокамеру, і ця касета потрапила на очі Моклер. Власне, для Хілтон «пікантні» зйомки - справа звична. Років шість тому відео сексуальних розваг Періс з її тодішнім хлопцем обійшло весь інтернет, зробивши багатійку надзвичайно популярною особою.

      Словом, коли 31-річна Шенна зустріла 25-річну суперницю в голлівудському кубі «Хайд», у неї були всі підстави лютувати. Як тепер розповідає Періс, Шенна її обізвала нехорошими словами і затопила кулаком у щелепу. Нападниця ж стверджує, що все було навпаки - це Хілтон із доброго дива навалилася на неї, викрутила їй руки і зіштовхнула зі сходів.

      Словом, недарма задоволені таким видовищем свідки назвали зустріч двох дівчат боксерським поєдинком. Поліція, яка приїхала на місце «розборок», без вагань заарештувала обох учасниць сварки. Кажуть, дівчата продовжували лаятися навіть у відділку, де обом довелося давати свідчення. Чим завершиться ця історія, наразі невідомо, але не виключено, що світським левицям доведеться заплатити за свою суспільно небезпечну поведінку чималенький штраф.