Блондинка за гратами

10.10.2006
Блондинка за гратами

      Навіть багаті, знамениті й дуже красиві жінки не убезпечені від суми і тюрми.  Жебрацтво «оскароносній» кінозірці Кім Бесінджер поки що не загрожує - свої мільйони актриса не втратила. На відміну від свободи: Кім доведеться аж два місяці (точніше, 60 днів) провести за гратами. Плюс 12 тисяч доларів штрафу - саме таке покарання присудив героїнi «9 з половиною тижнів» суд Лос-Анджелеса. А все через колишнього чоловіка Кім, красунчика Алека Болдуїна.

      Кілька днів тому Болдуїн звернувся до суду, звинувативши екс-дружину в тому, що вона порушує судову постанову. Йдеться про вердикт служителів Феміди під час шлюборозривного процесу Алека й Кім. Тоді суд постановив, що їхня єдина донька Айрленд залишається з матір'ю, але обов'язково повинна бачитися з батьком. Як зазначив у своєму позові Болдуїн, усупереч цьому рішенню Бесінджер забороняла 10-річній доньці бачитися з татом, розмовляти з ним по телефону і навіть не повідомила йому про те, що Айрленд минулого тижня отримала травму. Загалом ображений батько вказав у позові 12 звинувачень, кожне з яких у випадку підтвердження загрожувало Кім штрафом у тисячу доларів. Підтвердилися всі.

      Нагадаємо, що 48-річний Болдуїн та на чотири роки старша за нього Бесінджер побралися у 1993 році й сім років прожили душа в душу. А потім перетворилися на лютих ворогів і в 2001-му розлучилися. Ініціатором розриву стала Кім.