Секс і одяг

15.06.2007
Секс і одяг

Сара Джесіка Паркер.

      Днями нью-йоркський Манхеттен мав добру нагоду уявити собі, якими в Радянському Союзі були черги за ковбасою в часи тотального дефіциту. Звісно, жінки у довжелезному «хвості», що протягнувся від магазину мережі Steve & Barry's ледве не на кілометр, стояли не за ковбасою. Усі вони прийшли для того, щоб серед перших оцінити колекцію одягу під назвою «Біттен». Вбрання не вирізнялося нічим особливим, окрім одного: його самотужки розробила зірка телесеріалу «Секс і місто» Сара Джессіка Паркер.

      Гаслом першої цілком самостійної колекції Сари стало її тверде переконання в тому, що «від самого народження кожна жінка має право на стильний, елегантний і необов'язково дорогий гардероб». Актриса зізнається, що її дуже захопила ідея демократизації моди, яку можна зробити доступною для будь-якої жінки, незалежно від її економічного становища, походження і розмірів.

      Сама Сара Джессіка, звісно, надає перевагу вбранню від недешевих брендів, таких як «Ескада» чи «Дольче і Габбана», але обіцяє, що залюбки носитиме й речі із власної колекції. А їхня вартість, до речі, просто смішна: найдорожча сукня коштує 19,98 долара, стильні маєчки — по 5-10 доларів... Окрім того, у колекції, орієнтованій насамперед на середньостатистичних американок віком від 25 до 40 років, є смугасті сорочки, облягаючі джинси, різнобарвні туніки з віскози, а також сумки, взуття, пояси, біжутерія тощо. Причому все це добро розподілене на кілька основних ліній: офісний, повсякденний, вечірній одяг, молодіжне вбрання для клубних вечірок та нижня білизна.