«Євробачення-2024»: у «Дії» стартувало голосування за членів журі Нацвідбору

10:47, 15.01.2024
«Євробачення-2024»: у «Дії» стартувало голосування за членів журі Нацвідбору

Джамала, Андрій Данилко, Катерина Павленко (всього дев'ять претендентів змагаються за місце в журі).

Відкрито опитування в застосунку «Дія». У ньому можна обрати членів журі Нацвідбору на «Євробачення-2024». Опитування триватиме з 15 до 22 січня.

 

Як інформує УМ, про це 15 січня повідомила пресслужба «Дії» у Телеграм.

 

Кандидати в журі: музичний експерт Олександр Варениця, співак Андрій Данилко, співачка Джамала, продюсерка Олена Коляденко, співачка й фіналістка Національного відбору 2020 з піснею «Соловей» Катерина Павленко, співак і продюсер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець, продюсер Євген Тріплов, композитор Євген Хмара й телеведучий Павло Шилько.

 

Щоб взяти участь в опитуванні, потрібно зайти в «Дію», натиснути «Сервіси», перейти в розділ «Опитування» та обрати фаворита.

 

Голосувати можна за одного кандидата. Троє з них, що зберуть найбільшу кількість голосів, увійдуть до складу журі Нацвідбору.

 

11 січня жеребкування визначило фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2024». Серед них — YAKTAK, INGRET, NAZVA, ANKA, Drevo, alyona alyona & Jerry Heil та інші.

 

У «Євробаченні-2024» візьмуть участь 37 країн, включно з пʼятьма країнами-засновницями — Великою Британією, Іспанією, Німеччиною, Італією, Францією, і переможницею попереднього конкурсу — Швецією.

 

Як повідомляла УМ, Революційні цифрові зміни: в «Дії» зʼявляться нові сервіси.