Порошенко закликав припинити хайп та об’єднатися заради Перемоги

17:59, 07.11.2023
Порошенко закликав припинити хайп та об’єднатися заради Перемоги

Порошенко зазначив, що у нас ворог – росія і її божевільний диктатор, і щоб перемогти, необхідно обʼєднатися.

Петро Порошенко, п'ятий президент України, закликає припинити політичні ігри і хайп, і спільними зусиллями об'єднатися для досягнення перемоги України. 

 

Як інформує Україна молода, про це Порошенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

 

«У нас один ворог – росія і її божевільний диктатор. Це ворог всього українського народу і демократичного світу. Аби його перемогти, нам критично потрібна єдність – і українців, і світу. Єднатися – це дієслово. Це означає діяти. Діяти для оборони держави та максимальної всебічної допомоги Збройним силам України. Лише така позиція сьогодні є правильною для країни. Це моє кредо від 24 лютого 2022. Єдність довкола ЗСУ та щоденна робота і результати», – написав Порошенко.

 

Він додав, що наразі ми не маємо права на політичні ігри, хайп і вибори в умовах смертельної для країни загрози. 

 

«Це не дитячі ігри, коли йдеться про саме існування української державності. Час заспокоїтися і робити кожному свою роботу. І виправляти помилки, бо їх теж, на жаль, немало. Виправляти діями. І хай нам Бог помагає, бо наше діло – праве», – пише Петро Порошенко.

 

Як повідомляла УМ, пʼятий президент, нардеп Петро Порошенко прокоментував публікації Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного у виданні The Economist. На його думку, в даному випадку йдеться про "дорослу і компетентну розмову" із союзниками.