Захисники України в районі ООС готові до будь-яких сценаріїв – Олександр Павлюк

09:15, 13.02.2022
Захисники України в районі ООС готові до будь-яких сценаріїв – Олександр Павлюк

Українські військові готові до всіляких сценаріїв в районі проведення ООС. (mil.gov.ua)

Командувач Об'єднаними силами генерал-лейтенант Олександр Павлюк запевняє, що обстановка на Донбасі залишається контрольованою, а українські військові готові до всіляких сценаріїв в районі проведення ООС.

 

Як повідомляє Україна молода, відповідне відеозвернення Командувача Павлюка оприлюднив пресцентр штабу ООС у Facebook.

 

"Обстановка в районі проведення ООС надійно контролюється нашими захисниками. Ми повністю володіємо обстановкою і реально оцінює ситуацію, прораховуємо всі можливі сценарії ситуації та готові до них. В цей час ситуація стабільна без істотних змін", - заявив генерал-лейтенант.

 

Пан Павлюк підкреслив, що окупаційні війська продовжують нехтувати режимом припинення вогню і обстрілюють українські позиції.

 

І додав, що бойовики зосереджують військову техніку за межами району відведення.

 

Командувач Об'єднаними силами також повідомив, що підрозділи ООС при необхідності відповідають на провокації окупантів та підкреслив, що військові готові негайно реагувати на будь-які погрози з боку російських найманців.

 

 

Як повідомляла «УМ», в суботу міністр оборони України Олексій Резніков та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у спільній заяві запевнили українців, що Збройні сили дадуть гідну відсіч окупантам, якщо ті наважаться на наступ.

 

На адресу ж ворогів вони коротко зазначили англійською: «Welcome to hell!» (Ласкаво просимо до пекла!).