Під Бахмутом ідуть жорстокі бої

01:10, 04.03.2024
Під Бахмутом ідуть жорстокі бої

Наші захисники тримають оборону та не дають противнику просунутися вперед. (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Бійці ЗСУ ведуть жорстокі бої з росіянами в населеному пункті Іванівське на Бахмутському напрямку.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, передає Укрінформ в ніч на понеділок.

 

"Наразі на Бахмутському напрямку противник продовжує атакувати населений пункт Іванівське, йдуть жорсткі бої вже в межах міста. Наші військові героїчно чинять опір та намагаються відкинути противника з зайнятих рубежів.

 

Також ворог намагається атакувати і в населеному пункті Богданівка, що північніше від населеного пункту Часів Яр. Туди перекидаються десантні підрозділи, мотострілецькі полки та бойовий армійський резерв", - розповів він.

 

Речник зазначив, що ворог має за мету захопити населений пункт Часів Яр, однак поки що безрезультатно. За його даними, українські захисники тримають оборону і не дають просунутися противнику вперед.

 

"Наші захисники тримають оборону та не дають противнику просунутися вперед. Більше того, поблизу Часового Яру введено декілька рубежів оборони, потужні мінно-вибухові загородження, а також десятки взводних позицій для розташування нашого особового складу та позицій відділення, з урахуванням рельєфу місцевості та необхідних вимог, аби наші хлопці та дівчата могли ефективно наносити вогневе ураження по противнику, та водночас було важко вести вогонь противника у відповідь", - сказав пан Євлаш.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки Авдіївської операції