У Дружківці вкрали гранітну пам'ятну дошку в честь воїнів АТО

12:45, 24.04.2017
У Дружківці вкрали гранітну пам'ятну дошку в честь воїнів АТО

Гранітна дошка не простояла і доби ("ДоТБ")

У Дружківці Донецької області викрали гранітну дошку, яку установили на місці майбутнього меморіалу загиблим в АТО.

Дошка була встановлена 22 квітня під час патріотичного заходу "волонтерського агітпотягу Єднання України".

"Найяскравішим моментом перебування представників волонтерського агітпотягу у Дружківці, стала хода містом під час якої учасники розгорнули величезний синьо-жовтий стяг і під вигуки "Донбас — це Україна, Крим — це Україна" пройшлися вулицями", - повідомляло Міністерство оборони про подію.

Там розповіли, що волонтери та небайдужі містяни прямували до місця, де має з'явитися меморіал, а до цього встановили пам'ятну дошку, яку викрали протягом доби.

"Зупинилися учасники біля знаку із написом "На цьому місці буде встановлено пам’ятник учасникам АТО", яке освятив військовий капелан, а перед присутніми зі словами вдячності тим, хто боронить державу на Сході України виступили організатори волонтерського агітпотягу Єднання України", - розповідають про подію військові журналісти.

Уже наступного дня, 23 квітня, депутат Дружківської міської ради Тетяна Бухаркова звернулася із заявою про зникнення пам'ятного знака, передають місцеві ЗМІ.

Гранітний знак з надписом про те, що на цьому місці буде встановлено пам'ятник загиблим в АТО, було виготовлено на замовлення і кошти місцевої влади, але, як видно на фото, не було міцно закріплено.