Біля Калинівки БТР зніс із дороги легковик: водія автівки госпіталізували в «нейрохірургію»

17:53, 10.10.2017
Біля Калинівки БТР зніс із дороги легковик: водія автівки госпіталізували в «нейрохірургію»

БТР-80 під Калинівкою попав у ДТП (vn.20minut.ua)

У Вінницькій області, неподалік військової частини в Калинівці, близько 8 години ранку БТР-80 не пропустив легкову автівку та зкинув її з дороги у кювет. Водія «Peugeot» госпіталізували до нейрохірургічного відділення лікарні у Вінниці.

Про це повідомляє прес-служба управління Національної поліції регіону.

Попередньо слідство встановило, що водій БТР-80, який виїжджав у складі колони на головну дорогу "Житомир – Могилів-Подільський", не надав переваги в русі автомобілю Peugeot Expert і збив його в кювет.

В поліції вважають, що саме військовий на БТРі порушив правила дорожнього руху, за це йому загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Вінницьке видання "20 хвилин" опублікувало фото із місця ДТП.




Нагадаємо, поблизу Калинівки 26 вересня вибухнули склади із боєприпасами. У результаті підриву артскладу довелося евакуйовувати понад 30 тисяч осіб. Боєприпаси пошкодили понад 2 тисячі будинків, 16 з них вже не відремонтувати.

Називають різні версії причин вибухів: диверсію, атаку з безпілотника чи космічні апарати, підпал та нехтування технікою безпеки самими військовими.