Призначений судом адвокат Януковича зустрівся з ним у Росії: «Я був під враженням» (фото)

18:34, 06.08.2018
Призначений судом адвокат Януковича зустрівся з ним у Росії: «Я був під враженням» (фото)

Новий адвокат був під враженням від зустрічі з Януковичем (фото Віктор Овсянніков/facebook.com)

Новий безкоштовний адвокат Віктора Януковича зізнався, що "був під враженням від зустрічі" зі своїм підзахисним в Росії. 
 
Фотографію з екс-президентом Віктор Овсянніков опублікував ще в п'ятницю, але про свої емоції розказав пізніше, відповідаючи на коментарі в Фейсбуку. 
 
"Ви неначе побоюєтеся один одного", - написав один з користувачів.
 
На що Овсянніков відповів: "Просто втомився від перельоту. Ну і звичайно був під враженням від зустрічі".
 
"Інтерфакс-Україна" запитав у адвоката про результат його першої поїздки до Януковича, однак Овсянніков про предмет розмови розповідати відмовився.
 
"Ми погоджували з ним правову позицію, яка буде озвучена в суді 16 серпня. Підписали протокол проведення конфіденційної зустрічі. Правова позиція охороняється адвокатською таємницею, тому говорити поки про неї я не можу. Якщо за цей час будуть якісь зміни, може, я її попередньо і опублікую, якщо буде дозвіл і бажання клієнта", - сказав він.
 
Державного адвоката Януковичу призначили після того, як "платні" захисники пішли з засідання, на якому повинні були відбутися дебати.
 
Віктор Овсянніков - вже четвертий безкоштовний захисник екс-президента - також залишив останнє засідання без дозволу суду. Він каже, що йому не дали часу ознайомитися зі справою. Суд пригрозив призначити п'ятого захисника, але Овсянников каже, що має намір прийти в суд 16 серпня.
 
Попередній безкоштовний адвокат Віктора Януковича Максим Герасько на свої гроші їздив на зустріч з підзахисним в Росію, однак вдома його не застав.