Петров і Боширов перед отруєнням Скрипалів влаштували вечірку з повією і курінням марихуани - Daily Mail

15:19, 16.09.2018
Петров і Боширов перед отруєнням Скрипалів влаштували вечірку з повією і курінням марихуани - Daily Mail

Готель City Stay Hotel у Лондоні (фото: Reuters)

Підозрювані в отруєнні колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Олександр Петров і Руслан Боширов напередодні замаху курили в номері готелю марихуану і привели в номер повію. 
 
Про це повідомляє британське видання The Daily Mail.
 
Журналісти поговорили з постояльцями готелю City Stay Hotel, де, як стверджується, проживали Петров і Боширов.
 
Гості повідомили газеті про запах канабісу та про те, що з кімнати росіян долинали звуки "голосного сексу".
 
Мешканці готелю також відзначили, що вечірка тривала всю ніч.
 
Водночас The Telegraph з посиланням на джерела в британському уряді пише, що телеінтерв'ю російському пропагандистському каналу RT Боширова і Петрова стало покаранням за провал замаху і залишені "сліди".
 
Співрозмовники кажуть, що Боширов і Петров "перейшли межу" і потрапили на камери відеоспостереження, їздили громадським транспортом, а також не знищили флакон від парфумів, що містив нервово-паралітичну речовину "Новачок".
 
Раніше з'ясувалося, що документи Руслана Боширова мають такі ж позначки зі штампом "Інформацію не надавати", як і в другого підозрюваного Олександра Петрова.
 
13 вересня Олександр Петров і Руслан Боширов, яких Великобританія назвала підозрюваними в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів, в ефірі російського каналу заявили, що дійсно приїжджали в Солсбері на запрошення друзів - нібито подивитися на знаменитий собор. Вони зазначили, що вирішили дати інтерв'ю ЗМІ після заяви Путіна, а також заперечили роботу на Головне розвідувальне управління Росії і заявили, що працюють у сфері фітнес-індустрії.
 
5 вересня прокурори Британії оголосили, що вважають причетними до отруєння колишнього співробітника російських спецслужб Сергія Скрипаля та його дочки Юлії двох росіян - Олександра Петрова і Руслана Боширова. Слідство вважає, що підозрювані могли в'їхати на територію Британії не під справжніми іменами.
 
Але в МЗС Росії оголошення Британією імен підозрюваних в отруєнні Скрипалів назвали спробою роздути антиросійську істерію.
 
Згодом президент Володимир Путін заявив, що в Кремлі дізналися, кого влада Великобританії звинувачує в отруєнні Скрипалів. "В принципі, ми звичайно подивилися, що це за люди. Ми знаємо, хто це такі. Ми їх знайшли", - сказав він, додавши, що "нічого там особливого і кримінального немає".
 
Сергій Скрипаль, колишній російський шпигун, отруєний у Великій Британії, в останні роки співпрацював з розвідкою Іспанії, країною, яка перебуває в постійній боротьбі з російськими організованими злочинними групами, деякі з яких пов'язані з російським урядом.