Окуповану Луганщину віддали під контроль Татарстану – Нацспротив

13:08, 30.10.2023
Окуповану Луганщину віддали під контроль Татарстану – Нацспротив

Агломерацію на тимчасово окупованих територіях Луганщини окупанти передали під контроль Татарстану. (Фото: Фейсбук Спротив)

Під контроль Татарстану, що входить до російської федерації, окупанти передали агломерацію тимчасово захопленої Луганської області - Сєверодонецьк, Лисичанськ та Рубіжне.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє центр «Спротив» на своїй сторінці у Facebook.

 

Повідомляється, що делегація з республіки Татарстан на чолі з її премʼєр-міністром Олексієм Єсошиним здійснила незаконний візит на ТОТ Луганської області.

 

«Особливу увагу вони приділили місту Лисичанськ. А все тому, що кремль виділив агломерацію Сєверодонецьк-Лисичанськ-Рубіжне під повний контроль свого субʼєкта - республіку Татарстан.Офіційно делегація заявляла про реалізацію показових проєктів, які мають демонструвати «відновлення інфраструктури» та ініціювання будівельних проєктів у регіоні. Також для робітників, які прибувають з цього регіону місцеві окупаційні адміністрації виділяють житло, яке раніше окупантами було визнане як «безгосподарне», - сказано у повідомлені.

 

Делегація з республіки Татарстан на чолі з її премʼєр-міністром Олексієм Єсошиним здійснила незаконний візит на ТОТ Луганської області.

 

Додається, що Татарстан курує програму за якою має перевиховати місцеву молодь та зробити з них сучасних «яничар». Не виключено, що надалі дітей агітуватимуть у підрозділи управління дронами на полі бою.

 

«В межах цієї політики татарстан фінансуватиме відкриття центрів тестування за програмою «готов к труду и обороне (ГТО)» — осучасненою російською формою спортивно-парамілітарного виховання молоді з обовʼязковою пропагандистською складовою та агітацією до участі в таких парамілітарних організаціях як Юнармия чи молодіжний актив путінської партії «єдіная росія», - повідомляє «Спротив» .

 

Як повідомляла УМ, Данілов пророкує незалежність Дагестану і Татарстану.