Клята «Дія»: SKYLERR «пішла» з нацвідбору Євробачення через збій у застосунку

12:56, 04.02.2024
Клята «Дія»: SKYLERR «пішла» з нацвідбору Євробачення через збій у застосунку

Співачка SKYLERR зняла свою кандидатури з нацвідбору Євробачення через збій у «Дії» (Фото: skylerr_official, Інстаграм)

Через збій у застосунку «Дія» співачка SKYLERR, яка взяла участь у нацвідборі Євробачення-2024 з піснею Time is running out, висловила недовіру до підрахунку голосів і заявила про зняття своєї кандидатури з голосування.

 

Як інформує УМ, про це 4 лютого вона повідомила в Інстаграмі.

 

«Важке рішення, але я знімаю свою кандидатуру в нацвідборі на Євробачення 2024», - написала співачка.

 

Вона вважає, що через збій у застосунку «Дія» голоси могли зарахуватися некоректно.

 

«На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. «Дія» працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо, вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті», - заявила співачка.

 

Нагадаємо, що напередодні у «Дії» стався збій після початку глядацького голосування в національному відборі на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2024». У звязку з цим голосування за переможця нацвідбору продовжили на весь день 4 лютого.

 

Повтор фінального концерту національного відбору на Євробачення розпочнеться о 15:15, а орієнтовно о 19:05 розпочнеться прямий ефір. Тоді ж закриють лінії голосування і оголосять переможця.

 

Віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров пояснив, що збій у застосунку «Дія» під час відбору на конкурс Євробачення-2024 стався внаслідок різкого зростання запитів з боку користувачів.

 

Зараз «Дія» працює, свої голоси віддали вже понад 725 тисяч українців.

 

Як повідомляла УМ, «Євробачення-2024»: у «Дії» стартувало голосування за членів журі Нацвідбору.