Сердешні прийми закінчилися

Сердешні прийми закінчилися

Черкаський обласний кардіологічний центр був створений ще у 2004 році. На жаль, власного приміщення лікарі не мали, тож протягом трьох років мусили перебувати у приймах в обласній лікарні. І хоч там було не дуже просторо, кардіологи щороку консультували 25 тисяч хворих і лікували у стаціонарі чотири тисячі пацієнтів — не лише черкащан, а й мешканців Кіровоградської, Полтавської, Вінницької областей та АР Крим.

Пухнасті ліки

Пухнасті ліки

Білі чи чорні, коротко– чи довгошерсті, примхливі чи ніжні — коти в будинку є запорукою вашого здоров’я. Адже саме вони зменшують ризик інфарктів у людей, переконані вчені з Університету Міннесоти. Упродовж масштабного десятирічного дослідження доктор Аднан Куреши та його колеги проаналізували дані про стан здоров’я 4,4 тисячі американців віком від 30 до 75 років. У половини «піддослідних» чоловіків та жінок вдома надовго поселився хоча б один котик, решта не збиралася «прописувати» у своєму помешканні муркотливу тварину.

Виручить город

Виручить город

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відтоді, як «УМ» опублікувала інтерв’ю з «жінкою–рентгеном» Людмилою Герасимовою, минуло більше року, але до редакції й сьогодні надходять листи від зацікавлених читачів. На їхнє прохання «УМ» наводить рецепти народної цілительки, яка бачить пацієнтів наскрізь і знаходить головних «помічників» у боротьбі з болячками у природі. Поради стануть у нагоді українцям, які страждають від грипу, застуди й бактеріальних ускладнень цих хвороб.
За словами Герасимової, якби люди частіше прислухалися до природи, всі були б набагато здоровіші: «Якщо кашель мучить, краще трави напитися, аніж антибіотики ковтати». І додає, що народні методи не допоможуть тільки тоді, коли людина неправильно приймає настоянки чи не в тих дозах, що треба. Тому уважно читайте рецепти і будьте здорові!

Всі статті рубрики