Стильне чудовисько

Стильне чудовисько

У стилістів та модних критиків уже давно є традиція обирати серед зірок шоу–бізнесу тих, чий бездоганний смак дозволяє їм бути зразком для наслідування. Цих знаменитостей прийнято називати «іконами стилю» і всіляко хвалити. Тож можна уявити здивування преси, коли в останньому переліку таких «ікон» опинилася епатажна й «страшна» британська співачка Емі Вайнхаус. Причому йдеться не про пересічний список стильних дамочок, а про топ–п’ятірку найвизначніших представниць сучасного шоу–бізу, які, на думку фахів­ців, увійдуть до світової історії стилю. Західна преса дивується: що там робить Емі, яка раніше постійно фігурувала в рейтингах найгірше одягнених зірок?

Кабаєва не краща за інших росіянок?

Кабаєва не краща за інших росіянок?

Чутки про те, що президент Росії Володимир Путін розлучився зі своєю дружиною Людмилою і незабаром одружиться з відомою гімнасткою, депутатом Держдуми Аліною Кабаєвою, дійшли й до західної преси. Більше того, в Америці та Європі ця інформація, яка курсує в російському інтернеті вже другий тиждень, стала однією з «найгарячіших» новин. Тож перебуваючи в Італії, лідер РФ не уникнув відповіді на запитання, чи мають такі плітки під собою реальні підстави.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сьогодні в Горлівці відбувся благодійний турнір із боксу під девізом «Горлівка проти наркотиків».

Команді Горлівки автоматично присуджене пер­ше місце, оскільки команда наркотиків була вилучена зі змагань за результатами медогляду.

Всі статті рубрики