«У морду» твоє одкровення!

«У морду» твоє одкровення!

Соціаліст Микола Рудьковський подав заяву до Печерського райуправління міліції про напад і завдання тілесних ушкоджень. Головним фігурантом у справі виступає нардеп від Партії регіонів Нестор Шуфрич, а мотивом у даному випадку начебто послугувало публічне визнання соціалістом своїх «помилок» на посаді міністра транспорту. Відповідне звернення пан Рудьковський зробив 19 листопада близько 15.00. До того ж у міліцію Рудя «стукнув» власноруч, прийшовши до райвідділу Печерського району Києва з розбитим обличчям, й у встановленому порядку, написавши заяву, звинуватив Шуфрича у завданні йому фізичних травм. Того ж таки дня потерпілий отримав медичну довідку, яка засвідчила наслідки спілкування з «агресором». Про це «УМ» поінформували в прес–службі столичної міліції.

Посміхніться, ви під водою

Посміхніться, ви під водою

У містечку Антіб поблизу Канн (Франція) завершився щорічний Всесвітній фестиваль підводних зображень — свято всіх шанувальників підводного плавання та фотографії. Тисячі глядачів з усієї планети мали змогу ознайомитися з видатними підводними творами кінематографістів, фотографів, художників, скульпторів, ювелірів та колекціонерів.

Добрі наміри ведуть у юридичне пекло

Добрі наміри ведуть у юридичне пекло

Віктор Ющенко скасував три розпорядження голови Київської міської держадміністрації Леоніда Черновецького, якими було підвищено тарифи на теплопостачання, водопостачання та водовідведення, повідомляє президентський прес–секретар Ірина Ванникова. Вона зазначає також, що, на думку Ющенка, необґрунтоване підвищення тарифів на житлово–комунальні послуги в умовах економічної кризи може спричинити фінансові проблеми або й банкрутство значної кількості підприємств та установ столиці, зростання безробіття та соціальну напругу.

Невеселий Новосельцев

Невеселий Новосельцев

Показ документального циклу «Жесть мундира» розпочався 17 листопада в рамках Телевізійної служби новин. Першого ж дня автор циклу Жан Новосельцев презентував Україні справді шокуючі кадри, які досі залишалися поза об’єктивами відеокамер. Відтак одразу ж після виходу сюжету «Довгі руки чернігівського УБОЗу», в якому журналіст розповів про смерть підприємця з Прилук просто на допиті, на адресу Жана Новосельцева посипалися погрози. «Наступного дня подзвонили люди: «Жан, припини, так більше продовжуватись не може». У грубій формі, звичайно, — розповів «УМ» автор резонансних історій. — Згодом дізнався, що героям мого сюжету погрожували розстрілом. Про всяк випадок розповів керівництву, яке й вжило заходів».

Свято чи варварство

Свято чи варварство

Учора екологи Києва публічно висловили своє обурення діями столичної влади, дізнавшись, що цьогоріч на Майдані стоятиме жива, а не штучна святкова ялинка. Адже ще минулого року Національний екологічний центр України спільно з Дружиною охорони природи «Зелене майбутнє» з ініціативою встановлення штучного дерева звернулися тоді ще до голови Комісії Київради з екологічних питань Анатолія Коваленка. «Він письмово пообіцяв, що у 2008 році ялинка на Хрещатику буде штучною, — розповів журналістам заступник голови Національного екологічного центру України Олексій Василюк. — 4 грудня на засіданні Комісії з питань екологічної політики пропозицію схвалили, але, оскільки рішення про закупівлю дерев у 2007 році вже було прийнято, а відповідні кошти — виділено, комісія мала запропонувати Київраді встановити штучну ялинку лише в грудні 2008 року».

«Парковка» не для «Бебі»

«Парковка» не для «Бебі»

У цій історії, яку розповіла «УМ» прес–секретар Азово–Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України Лілія Пургіна, майже все видається досить дивним. Судіть самі: білосніжна шикарна яхта «Бебі Дол» під прапором центральноамериканської країни Беліз, але з екіпажем у складі двох громадян Росії на борту, відчалює від турецьких берегів, пересікає Чорне море і швартується вже на нашому, севастопольському, березі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вождь то є, то нема

Вождь то є, то нема

Пам’ятник Леніну у сквері біля рафінадного заводу в Сумах відновили лише напередодні. Сьогодні ж тут знову порожній і трохи зруйнований постамент — уночі Леніна вкотре «посунули» з місця, а при падінні пам’ятник «втратив» голову. Вкотре, бо в ніч з 31 травня на 1 червня таке вже сталося.

Всі статті рубрики