ХРОНІКА

21.11.2008

Шахи

У шостому турі шахової Олімпіади в Дрездені чоловіча збірна України зіграла внічию 2:2 із господарями змагань — німцями. На другій дошці кримчанин Сергій Карякін переграв Ігоря Хенкіна, а на четвертій Захар Єфименко поступився Даніелю Фрідману. Василь Іванчук та Павло Ельянов розішлися миром із Аркадієм Найдичем і Яном Густафссоном відповідно. Наша команда перебуває на четвертій позиції з 10 очками в активі. Лідирують вірмени й росіяни, які набрали по 11 балів.

Українська жіноча збірна позавчора легко розібралася з вірменками (3,5:0,5) і також розташувалася на четвертому місці з 10 пунктами. Катерина Лагно, Наталія Жукова й Наталія Здебська перемогли, а Ганна Ушеніна зіграла внічию. Відірвалися від конкурентів китаянки, котрі виграли всі шість матчів і набрали 12 очок.

Хокей

Чемпіонат України. Центральний дивізіон. АТЕК — «Білий барс» — 1:2, 3:2; «Компаньйон» — «Сокіл» — 3:2, 3:8.

Турнірне становище:
«Білий барс» — 22 (12),
«Харків» — 17 (8),
«Компаньйон» — 15 (12),
«Со­кіл» — 14 (10),
АТЕК — 10 (10).

* * *

Ліга чемпіонів. 5–й тур. Група А. «Металург» (Мг, Росія) — «Керпет» (Фінляндія) — 3:1. Група В. «Еспоо блюз» (Фінляндія) — «Берн» (Швейцарія) — 2:1. Група С. «Слован» (Словаччина) — «Ческе Будейовіце» (Чехія) — 5:3. Група D. «Цюріх» (Швейцарія) — «Люнчопінг» (Швеція) — 4:3.

Слідом за «Салаватом Юлаєвим» місця в півфіналі за тур до завершення групового раунду гарантували собі «Еспоо блюз» і «Металург».