Утекти від правосуддя

Утекти від правосуддя

Останні кілька місяців Келлі Озборн — донька знаменитого лідера рок–гурту Black Sabbath — не перестає зізнаватися рідним, близьким і навіть журналістам у тому, що цілком щаслива. Вона закохалася, заручилася з Люком Уоррелом, схудла на 20 кг і... лягла в реабілітаційну клініку. Щоправда, з огляду на все вище перелічене, у преси виникли підозри в тому, що реабілітація Келлі зараз не потрібна, а в клініці 24–річна співачка, телезірка і радіоведуча просто... ховається від правосуддя.

Том і Джеррі «розширяються»

Том і Джеррі «розширяються»

Улюблені мільйонами нинішніх і колишніх дітей в усьому світі мультиплікаційні герої — нещасливий кіт Том і хитре мишеня Джеррі — виходять на широкий екран. Як повідомляє американська преса, кінокомпанія «Уорнер бразерз» вирішила зробити з чи не найпопулярнішого мультсеріалу повнометражний фільм. Не анімаційний, а комбінований, у якому, окрім мультиплікаційних персонажів, фігуруватимуть реальні люди. Стрічка стане своєрідним приквелом до серіалу «Том і Джеррі» — історією, в якій розповідається про знайомство персонажів, їхні перші сутички й вимушене перше перемир’я.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо про якогось політика кажуть, що він вийшов із народу, то зазвичай це означає, що він краще за інших знає, як цей народ намахувати.

Всі статті рубрики