Курси крою та шиття кордонів

Курси крою та шиття кордонів

Позавчора в центрі Сухумі застрелили заступника міністра внутрішніх справ Абхазії Закана Джугелію. Постріли пролунали о 21–й годині, коли Джугелія сидів у кав’ярні. Нападнику вдалося втекти, а заступник міністра помер від поранень у лікарні. Джугелія був учасником абхазько–грузинської війни початку 90–х років. Останнім часом він відповідав за розслідування серйозних злочинів усередині МВС. Президент Абхазії Сергій Багапш заявив, що вбивство пов’язане з фаховою діяльністю заступника міністра і мало за мету «дестабілізацію ситуації» в республіці.

Аль–Обама

Аль–Обама

Можливо, цей понеділок був найбільш насиченим справами в першому президентському тижні Барака Обами. Президент США дав перше інтерв’ю з моменту вступу на посаду... арабському телеканалу «Аль–Арабія». Вибір саме арабського телеканалу для першого спілкування зі світовою телеаудиторією свідчить про те, яке велике значення Обама надає нормалізації відносин з арабським світом. Новий президент визнав: «Сполучені Штати занадто часто вдаються до диктату». Але при цьому зазначив, що його країна має зобов’язання перед ключовим союзником — Ізраїлем, який також «має право на оборону». Обама повідомив, що в ці дні розпочинається офіційна місія його спеціального посланц­я на Близькому Сході Джорджа Мітчелла. Піс­ля повернення Мітчелла з Близького Сходу адміністрація США розробить детальну стратегію дій у цьому регіоні.

Восьмеро в одному лоні

Восьмеро в одному лоні

У шпиталі містечка Беллфлауер на півдні американського штату Каліфорнія жінка народила вісьмох немовлят — шістьох хлопчиків та двох дівчаток, повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс». Вага дітлахів — від 820 грамів до 1,54 кілограма. Шпиталь у Беллфлауер, який знаходиться за 30 кілометрів від Лос–Анджелеса, не подає жодної інформації про породіллю, окрім того, що пологи були здійснені із застосуванням «кесаревого розтину» і тривали майже п’ять хвилин.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики