Мода, Сієнна і Саванна

Мода, Сієнна і Саванна

Кількість зірок шоу–бізнесу, які беруться розробляти власні колекції аксесуарів, взуття чи одягу, вже перетнула всі розумні межі. Однак «справжні» дизайнери не бояться конкуренції з боку співачок–актрис. Адже мало яка з них здатна створити щось варте уваги справжніх цінителів моди, а не лише своїх фанаток. Та винятки з цього правила все ж є. І декого із зіркових модельєрів навіть запрошують продемонструвати свої колекції на головних світових тижнях моди. Скажімо, у Нью–Йорку такої честі удостоїлася Вікторія Бекхем. А на Лондонському тижні моди, який завершився днями, оплески зривала Сієнна Міллер. Разом зі старшою сестрою Саванною кінозірка представила дебютну колекцію власного бренду Twenty8Twelve.

Напишу СМС — це новітній роман

Напишу СМС — це новітній роман

Стільникові телефони так щільно ввійшли в побут сучасної людини, що без них складно уявити життя. «Мобілки» тепер не лише засіб спілкування: їх використовують як фото– й відеокамери, грають в ігри, слухають музику, дивляться кінофільми і читають, а віднедавна ще й пишуть цілі романи. Як повідомляє Сі–Ен–Ен, саме за допомогою мобільного телефона написаний один з останніх бестселерів у Японії.

Клясери для Саркозі

Клясери для Саркозі

Президент Франції Ніколя Саркозі відомий багатьма своїми захопленнями. Крім пристрасті до вродливих жінок, хазяїн Єлисейського палацу відомий тим, що залюбки здійснює пробіжки та бігає на лижах, — за це він навіть отримав прізвисько «стрімкий Сарко». Інше, менш відоме, його захоплення — філателія. Саркозі збирає поштові марки, і його колекція зростає день у день. Президент навіть став шефом–спонсором Клубу філателістів при Єлисейському палаці. Про хобі Саркозі стало відомо іншим світовим лідерам та знаменитостям, і вони почали активно допомагати в поповненні президентської колекції. «Зібрання марок Саркозі поступово перетворюється на одне з найбільш імпозантних у світі завдяки світовим лідерам, які постійно роблять свій внесок до колекції», — підтвердила британська газета «Дейлі телеграф».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оголошення: «Продам шкурки зайців–біляків. Заєць–червоноармієць».

Всі статті рубрики