Новий старий король

Новий старий король

У Веселіна Топалова вже не вперше здали нерви. Скажімо, в матчі за світову шахову корону 2006 року, коли Топалов програв Володимиру Крамнику, болгарин, вочевидь нервуючи, звинувачував росіянина у використанні підказок у туалетній кімнаті, внаслідок чого розгорівся горезвісний «туалетний» скандал. Веселін зі своєю «фобією підказок» був одним із тих, хто ініціював проведення партій в ізольованих скляних кубах. Львів’янин Василь Іванчук казав, що в таких відсіках граєш, наче в космосі. Цього ж разу, здавалося, Топалову все сприяло в рідній країні. Але 35–річний болгарин знову програв матч за титул чемпіона світу, ще раз підтвердивши важливість психологічної стійкості.

Упав — на вихід

Упав — на вихід

Організатори багатоденки «Джиро Д’Італія–2010» вирішили почати маршрут 93–ї гонки з дещо несподіваного місця — Амстердама. Стартувавши 8 травня у столиці Голландії, велосипедисти–професіонали фінішують 30–го числа в італійській Вероні. Щоб подолати близько 3,5 тис. км 219 учасникам знадобиться 21 «робочий» день.

Чому занепав «Український дух»

Чому занепав «Український дух»

Минулого року про перемогу команди «Український дух» на чемпіонаті світу з кільцевих гонок «Пауербот–Р1» у відкритому морі в класі «Суперспорт» знало лише обмежене коло людей. Проте в новому сезоні «Юкрейніан спіріт», завдяки спонсорській підтримці та старанням члена команди, народного депутата Віктора Шемчука, отримав хорошу рекламу на Батьківщині. Більше того, Міжнародний водно–моторний союз довірив Україні відкрити новий сезон — і 7–9 травня в Ялті відбувся перший етап чемпіонату світу у двох класах човнів, «Суперспорт» та «Еволюшн». До головного кримського курорту завітали представники 15 команд з Італії, Бельгії, Великої Британії, Німеччини та Швеції. В ялтинській акваторії змагалися й наші команди: у «Суперспорті» чемпіонський титул захищала «Чайка», у класі «Ево» дебютував човен «Український дух».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики