«Смайлик» із Майлі

02.07.2010
«Смайлик» із Майлі

Голлівудські кінематографісти люблять користуватися чужими ідеями. І справді, навіщо вигадувати нові сюжети, які ще не відомо, чи сподобаються глядачам, якщо є добре перевірені часом старі фільми або просто успішні закордонні? Тому на «фабриці мрій» процвітає плагіат, який тамтешні продюсери називають толерантним словом «рімейки». Одним із наступних таких проектів стане фільм LOL — американська переробка однойменної французької комедії.

У стрічці, яка за сюжетом трохи нагадує легендарний «Бум» із Софі Марсо в головній ролі, розповідається про життя дівчинки–підлітка, її стосунки з розлученою матір’ю та подругами. Героїню на ім’я Лола (друзі жартома називають її «Лол», що означає «смайлик») зіграє одна з найпопулярніших юних актрис Америки — Майлі Сайрус. Днями 17–річна зірка серіалу «Ханна Монтана» посіла 13–те місце в рейтингу найвпливовіших знаменитостей світу, укладеному журналом «Форбс». У розряді «тінейджери» вище піднялася тільки співачка й актриса Тейлор Свіфт, хоча тій насправді вже 20.

У маму Лоли, яку у Франції зіграла Софі Марсо, перевтілиться вічно молода Демі Мур. Роль бойфренда головної героїні, який кинув її заради більш досвідченої кралі, дісталася Джорджу Фінну, а «погану дівчинку», що псує Лолі–Майлі життя, зіграє Ешлі Грін.

Прем’єру обіцяють наступного року.