ХРОНІКА

17.08.2010

Теніс

У чвертьфіналі парного розряду хардового турніру серії «Мастерз» у Торонто українець Сергій Стаховський і росіянин Михайло Южний поступилися індійсько–білоруському дуету Бхупаті/Мирний (2) —6:4, 4:6, 3:10.

У вирішальному матчі одиночного розряду британець Енді Мюррей (4) здолав швейцарця Роджера Федерера (3) — двічі по 7:5.

* * *

Донеччанин Ілля Марченко зачохлив ракетку в першому ж колі відбору турніру АТР у Цинціннаті (США, хард, призові — 2,43 млн. дол.), несподівано програвши американцеві Тіму Смичеку — 6:4, 1:6, 4:6.

Не змогла подолати кваліфікацію змагань WTA в Монреалі (Канада, хард, 2 млн. дол.) Ольга Савчук, поступившись хорватці Кароліні Шпрем — 1:6, 5:7.

Хокей

У черговому спарингу на зборі в Словаччині київський «Сокіл» поступився друголіговій «Детві» з рахунком 3:4 (Шахрайчук, Малов, Цируль).

Легка атлетика

На 12–му етапі «Діамантової ліги», що в п’ятницю й суботу відбувся в Лондоні, виступили четверо українців. Найвище піднялася чемпіонка Європи у стрибках потрійним Ольга Саладуха — в неї третє місце (14,40 м). Шостими фінішували Ганна Міщенко (1500 м) та Єлизавета Бризгіна (200 м), а Максим Мазурик не зумів підкорити початкову висоту у стрибках із жердиною.