За останню соломинку

За останню соломинку

Сьогодні для наших національних команд настає час «Ч»: аби потрапити на Євробаскет–2011, вони мусять лише перемагати. У випадку поразки і дівчата, і чоловіки залишаться аутсайдерами своїх відбіркових груп.

Тінь Олімпіади

Тінь Олімпіади

Попри те, що на планетарний форум до Польщі наша представницька збірна повезла багато молодих спортсменів, провідні ролі серед «синьо–жовтих» відіграли перевірені бійці. Повернувшись із «двійки» в «одиночку», підтвердила свій високий клас олімпійська чемпіонка–2008 з веслування на байдарках Інна Осипенко–Радомська. У неділю представниця Київщини спочатку перемогла на дистанції 500 м, випередивши на 0,164 секунди угорку Наташу Яніч. А вже у фіналі спринту на 200 м суперниці помінялися місцями — Інні дісталося «срібло».

Зростаємо молодими

Зростаємо молодими

Сьогодні в Сінгапурі завершуються перші в історії Юнацькі Олімпійські ігри. Процес залучення молодих талантів до спорту можна вважати цілком успішним. Чимало приводів для радощів є і в української делегації.

Червона картка Суркісу

Червона картка Суркісу

Ця звістка шокувала всю футбольну Україну. Пробувши на посаді головного тренера національної збірної нашої країни шість iз половиною місяців, Мирон Маркевич минулої суботи оголосив про припинення роботи з командою. Причиною для такого кроку нинішній наставник «Металіста» назвав дії ФФУ проти його клубу: дещо раніше дисциплінарний комітет Федерації зняв із харків’ян та львівських «Карпат» дев’ять очок у нинішньому чемпіонаті за договірний матч, який ці два учасники ПЛ нібито відіграли кілька років тому. Уже в неділю, на грі «Металіста» проти «Кривбаса», харківські вболівальники за допомогою банерів із відповідним змістом показали, що підтримують такий крок Маркевича. Текстівки підкріплювали червоні картки у руках багатьох фанатів, які вони символічно адресували у бік Григорія Суркіса: саме його руку тут вбачають за останніми подіями довкола згаданого договірного матчу. Підтримка не допомогла — третя команда попередньої першості несподівано поступилася «Кривбасу», що заледве уник тоді пониження в класі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики