Гай, щасливий Гай

10.03.2011
Гай, щасливий Гай

Розлучення з королевою поп–музики Мадонною, схоже, стало для Гая Річі поштовхом до нового, значно більш успішного життєвого етапу. Останній фільм Річі увійшов до переліку найбільш очікуваних прем’єр року, а в новій сім’ї очікується поповнення. І це при тому, що, здавалося б, зовсім недавно Річі називали «містером Мадонна» й режисером–невдахою.

Після того як восени 2008–го їхній із Мадонною шлюб розпався, Гай протягом певного часу неабияк страждав. Розлука з дітьми, спроби мирно «поділити» їх із екс–дружиною — все це не додавало британцю позитивних емоцій. Але минуло трохи часу, і все змінилося. Мадонна погодилася, щоб їхній біологічний син Рокко та спільний прийомний син Девід проводили в тата у Британії канікули. Новий фільм Річі «Шерлок Холмс» при бюджеті 90 мільйонів зібрав у прокаті понад півмільярда доларів і повернув свого творця до когорти успішних режисерів. А головне, в житті Гая з’явилося нове кохання: британська топ–модель Джекі Ейнслі.

І дарма єхидна преса знаходила в рисах довгоногої білявки чимало схожості з Мадонною. Уже більше року Річі не згадує про екс–дружину в інтерв’ю, як це було раніше, адже 29–річна Ейнслі зробила його по–справжньому щасливим. Заради чоловіка вона навіть хотіла геть покинути модельний бізнес, але Гай не погодився на таку жертву. Хоча тепер, можливо, доведеться й передумати, адже Джекі чекає дитину.

Друзі кажуть, що коли лікарі підтвердили вагітність топ–моделі, вона заплакала від щастя. Ейнслі дуже мріяла стати матір’ю, а після того, як зустріла Річі, заявила, що «нарешті знайшла чоловіка, який стане справді чудовим батьком її дитині».

Тож наприкінці цього року їх обох чекає щонайменше дві «прем’єри»: восени з’явиться на світ син або донька, а в грудні вийде в прокат довгоочікуваний публікою «Шерлок Холмс–2». n