Замість гномів — мисливець

10.03.2011
Замість гномів — мисливець

Зірка «Сутінкової саги», актриса Крістен Стюарт, після ролі стриптизерки у фільмі «Ласкаво просимо до Райлі» знову повертається в казку. Цього разу не в таку страшну, адже, хоча Крістен і зіграє Білосніжку, помирати й лежати у кришталевій труні їй не доведеться.

Нова екранізація знаменитої казки братів Грімм буде гуманнішою за оригінальну історію. За сценарієм фільму «Білосніжка і єгер», зла королева (Шарліз Терон) наймає мисливця, щоб убив ненависну їй красуню–падчерку. Але єгереві (на цю роль уже дав згоду Арагорн із «Володаря перснів» — Віго Мортенсен) стає шкода красуню. Замість убити, він рятує її від мачухи–відьми й навчає навикам виживання.

Прем’єру стрічки призначено на грудень 2012 року. Судячи з усього, казка має бути цікавою. Адже, прочитавши сценарій, «оскароносна» Шарліз Терон була в такому захваті, що відмовилася від головної жіночої ролі у стрічці Клінта Іствуда «Гувер», де її партнером мав стати Леонардо Ді Капріо.

Тепер Іствуд ламає голову, кого запросити зіграти секретарку знаменитого голови ФБР Джона Гувера. Ймовірно, ця роль дістанеться або Наомі Уоттс, або Емі Адамс.