Чоловіки — за «Лоліту»

Чоловіки — за «Лоліту»

Ідея вшанувати спокусливу деталь жіночого гардероба виникла під час березневого засідання у Чоловічому клубі, що почав функціонувати в обласному центрі. Причому наштовхнула на реалізацію несподіваного задуму не лише весна, а й цілком історична в царині моди обставина. Адже цьогоріч минає пів­століття, як перша у світі жінка вийшла на подіум у міні–спідницi.

Домогосподарка у штанях

Домогосподарка у штанях

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Другокласниця Марійка і третьокласник Сергійко вже третій рік поспіль вітають з 8 Березням свою стареньку і немічну бабусю. Робити їх це навчила перша вчителька. Вони б хотіли привітати ще й свою маму, але відстань між нею і ними страшенно велика, тому обiйняти неньку й подарувати квіти ніяк не можуть. Їхня мама в Італії, на заробітках. Щороку вона обіцяє забрати їх до себе назавжди, але настає довгоочікуване літо... і все залишається, як і раніше: ціле літо Марійка пасе гуси, а Сергійко — козу Бейжу, ще допомагають бабі на городі. У багатьох їхніх однокласників також нема ні мами, ні тата. Всі вони дуже далеко звідси. Андрійків тато — в Португалії, а мама — в Іспанії, тітка Ганна подалась до Франції, бабиної сестри, діти всі також там, вся сусідня вулиця — в Німеччині, а з дальнього присілку люди освоюють Канаду та Америку...

Жіночна весна

Жіночна весна

Жіноче свято у Качанівській колонії №54 відбудеться: квітку і набір солодощів тут отримує кожна пані. Вручатимуть їх представники адміністрації під час вранішнього шикування на плацу. Меню цього дня теж буде святковим. Як повідомив «УМ» прес–секретар Харківського обласного управління державного департаменту України з питань виконання покарань Юрій Чумак, спочатку жінок порадують салатом «Мімоза» та солодкими булочками, а ввечері — холодцем.

Всі статті рубрики