Палкого прихильника анексії Криму зірку «Таксі» побили у московському клубі

10.08.2018
Палкого прихильника анексії Криму зірку «Таксі» побили у московському клубі

Самі Насері.

Нещодавно «гарячий» прийом влаштували французькому актору арабського походження, широко відомому за фільмом «Таксі», Самі Насері.
 
Відпочиваючи у московському клубі «Войс» разом із братом, він дозволив собі досить розв’язну і галасливу поведінку, яка не сподобалася відпочиваючим за сусіднім столиком.
 
Мабуть, актор, який рік тому побував у Криму, де розпинався в любові до Росії і де йому вручили посвідку почесного члена кримської профспілки «Таксист» під номером 777, вирішив, що ця любов взаємна і, відповідно, можна дозволити собі деякі «вольності».
 
Як результат — Самі «відгріб», як кажуть, по повній, але в поліцію звернувся лише на другий день, де його і зазнімкували з «ліхтарем» під оком.
 
Що ж, закон бумеранга спрацював, як і належить: любиш дружити зі злодіями і любителями чужих територій, приїжджати до них у гості і розповідати, що санкції тобі не страшні, — отримай те, що заслужив.
 
Зрештою, мсьє Насері вже не вперше доводиться мати справу з поліцією. У себе вдома, у Франції, він не раз потрапляв у відділки: так, у 2003 р. його затримали за агресивну поведінку на дорозі (причому він ще й побив водія іншого автомобіля), а ще через чотири роки актора арештували за замах на охоронця нічного клубу. У 2008 р. Самі взагалі збив жінку-поліцейського, до того ж будучи позбавленим водійських прав. 
 
Нагадаємо, що ще в 2015 р. Самі Насері не відкидав отримання російського громадянства. Цікаво, чи змінив він свою думку щодо цього після нещодавнього інциденту, а чи подивиться на судове переслідування свого земляка, а паралельно ще й громадянина Росії Жерара Депардьє, який заборгував за комунальні послуги подарованої йому в Саранську квартири, та й, чого доброго, передумає?