НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Врятувати «Експо»

Врятувати «Експо»

Організатори світової виставки «Експо–2010» у Шанхаї підбили підсумки перших десяти днів її роботи. За цей час виставку відвідали півтора мільйона людей. Ця вражаюча цифра організаторів неабияк засмутила — вони очікували вдвічі більше цікавих. Натомість довелося навіть скоротити кількість автобусів, які курсують до території виставки, та збільшити інтервал їх руху. І все одно на окремих маршрутах автобуси ходять заповненими лише на 20 відсотків. Планувалося, що до закриття експозиції 31 жовтня загальна кількість відвідувачів становитиме від 70 до 100 мільйонів, але якщо все піде нинішніми темпами, то цей показник навряд чи перевищить 30 мільйонів.

Тріпольське диво

Тріпольське диво

Пасажирський літак «Аеробус А–330» зазнав аварії вчора о шостій годині ранку за місцевим часом в аеропорту столиці Лівії — Тріполі. Як повідомляє агенція «Франс пресс», на борту лайнера лівійської авіакомпанії «Афрікія ейрвейз», який здійснював рейс із Йоганнесбурга до Тріполі, перебували 93 пасажири та 11 членів екіпажу. Спершу інформагенції повідомили, що ніхто з них не вижив. Але потім з’ясувалося, що трапилося диво: за повідомленням лівійських офіційних осіб, у катастрофі вижив восьмирічний хлопчик із Голландії. Дитина перебуває в одній із тріпольських лікарень, її життю нічого не загрожує.

75-й, наймолодший

75-й, наймолодший

Британська поствиборча інтрига була захоплюючою, але знайшла швидку розв’язку. Ще позавчора вранці новини БіБіСі повідомляли як про майже доконаний факт, що новий уряд сформують Лейбористська та Ліберальнодемократична партії. Нагадаємо, на парламентських виборах 6 травня ці дві політичні сили посіли друге і третє місця за кількістю набраних мандатів і були спроможні разом створити більшість у Палаті громад. Таким чином, вони б «утерли носа» доти опозиційній Консервативній партії, яка перемогла на виборах, але не набрала достатньої кількості місць, щоб автоматично отримати право формувати новий уряд. Задля такої комбінації та збереження лейбористів при владі чинний глава уряду Гордон Браун був готовий поступитися своїм прем’єрським кріслом.

Всі статті рубрики