Модний пластир і мороз як «допінг»

Модний пластир і мороз як «допінг»

Після шести «холостих» днів на ЧС у Ханти–Мансійську нарешті прийшло свято й на українську вулицю. Учора надвечір Віта Семеренко, продемонструвавши хорошу швидкість та відносно непогану стрільбу, здобула «бронзу» в індивідуальній гонці на 15 км. Три промахи на чотирьох вогневих рубежах — тоді як фаворити робили від п’яти до дев’яти пострілів у «молоко» — стали запорукою першого медального успіху українців у Югрi. За словами тренерiв, вiдтак сезон можна вважати вдалим.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бувай здорова, «Рома»!

Бувай здорова, «Рома»!

Автоcтрада, що веде до кубка Ліги чемпіонів, і знак, який забороняє рух назад, — таке модульне шоу фанатів «Шахтаря» на трибунах «Донабас–арени» на початку гри з «Ромою» свідчить про неабиякі апетити клубу. Чемпіон України, вперше у своїй історії потрапивши до 1/8 фіналу головного європейського клубного турніру, легко подолав «Рому», яку вважали фаворитом у цій парі. По три голи в кожному матчі, загальний рахунок 6:2 — і тепер «гірники» придивляються до потенційних опонентів по чвертьфіналу Суперліги.

Крім стін, вдома потрібні й уболівальники

Крім стін, вдома потрібні й уболівальники

«Це був наш найкращий матч. Причому не лише в моїй капітанській кар’єрі, але й за ті десять років, що я виступав за збірну», — бідкався після дуелі наставник українців Орест Терещук. І справді, пристрасті й розвиток подій в іграх із голландцями подарували любителям тенісу море емоцій. Шкода лише, що по завершенні триденного протистояння українці виявилися розчарованими.

Грязьові ванни для початку

Грязьові ванни для початку

Трохи більш як три місяці жили українські футбольні вболівальники без змагань на внутрішній арені. Поновлення змагань минулих вихідних удалося на славу: глядачі побачили 22 забиті м’ячі, а заодно отримали перше уявлення про те, наскільки плідно клуби прем’єр–ліги провели міжсезоння. Родзинку до поєдинків 20–го туру додала погода. Не кожен клуб, уже звично для цієї пори, встиг підготувати свою арену до весняної частини чемпіонату, через що в деяких матчах гравці більше змагалися з полем, ніж із суперником. Особливо постраждали команди в Луганську: гра «Зорі» з «Волинню» більше нагадувала грязьові ванни, ніж футбол.

Королі снігових трас

Королі снігових трас

Два роки тому в Лібереці на чемпіонаті світу з лижних видів єдину нагороду для української збірної здобула Валентина Шевченко, вигравши «бронзу» на 30 км вільним стилем. На цьогорічній же планетарній першості, яка минулої неділі завершилася в Осло, жодному з українців не вдалося піднятися на п’єдестал. 35–річна Шевченко знову виявилася найспритнішою поміж співвітчизників — найкращий свій результат Валентина показала в марафоні, де фінішувала 14–ю. Її колеги по збірній Лада Нестеренко та Марина Анцибор завершили найдовшу турнірну дистанцію на 24–й та 40–й позиціях, відповідно. Найшвидше ж 30–кілометровий відтинок пробігла норвежка Тереза Йохауг. Випередивши на фініші на 12,6 сек. Маріт Бйорген, 22–річна переможниця не дозволила співвітчизниці стати п’ятиразовою чемпіонкою світу.

«Сокіл» відлітав

«Сокіл» відлітав

Страждання українського клубу у відкритому чемпіонаті Білорусі закінчилися 8 березня — «Сокіл» не зміг зробити подарунок ані жінкам, ані своїм прихильникам чоловічої статі. На останній матч команди у Броварах прийшло всього 550 глядачів (трибуни вміщують 1400). Утім усе логічно: сьома команда регулярного сезону поступилася другій. Причому гродненському «Німану» кияни програли і всі п’ять попередніх матчів регулярної першості.

Зате ми швидкі

Зате ми швидкі

Головний старт зимового сезону в легкоатлетів, що відбувся минулого уїк–енду в Парижі, навряд чи виправдав сподівання тренерів збірної України. Із молодих ніхто так і не «вистрілив»; не виконали своєї місії й ветерани.

Всі статті рубрики