Гай, щасливий Гай

Гай, щасливий Гай

Розлучення з королевою поп–музики Мадонною, схоже, стало для Гая Річі поштовхом до нового, значно більш успішного життєвого етапу. Останній фільм Річі увійшов до переліку найбільш очікуваних прем’єр року, а в новій сім’ї очікується поповнення. І це при тому, що, здавалося б, зовсім недавно Річі називали «містером Мадонна» й режисером–невдахою.

Замість гномів — мисливець

Замість гномів — мисливець

Зірка «Сутінкової саги», актриса Крістен Стюарт, після ролі стриптизерки у фільмі «Ласкаво просимо до Райлі» знову повертається в казку. Цього разу не в таку страшну, адже, хоча Крістен і зіграє Білосніжку, помирати й лежати у кришталевій труні їй не доведеться.

Опосум в «Айфоні»

Опосум в «Айфоні»

Популярність зизоокого опосума Хайді із зоопарку Лейпцига зростає день у день. Перед церемонією вручення «Оскарів» тваринку навіть змусили стати оракулом на кшталт покійного восьминога Пауля: у прямому ефірі німецького телебачення Хайді мала обрати серед підписаних статуеток майбутніх лауреатів премії Американської кіноакадемії. Серед трьох головних номінацій опосумиха вгадала Наталі Портман («Оскар» за жіночу роль) та Коліна Ферта (чоловіча роль), а от із фільмом помилилася — торкнула «127 годин», хоча перемогу, як відомо, здобув «Король говорить!»

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики