Кримські татари не йдуть на поклiн

Кримські татари не йдуть на поклiн

Головний представницький орган кримських татар в окупованому Криму російська влада намагається офіційно оголосити поза законом. «Прокурор» Наталія Поклонська надала заяву до Верховного суду республіки для того, щоб визнати Меджліс кримсько-татарського народу екстремістською організацією.

«Бомба» від винищувачів

«Бомба» від винищувачів

Кмітливий народ живе в Україні. Щоправда, винахідливість часто трансформується у шахрайство. Як от, наприклад, спроба «втюхнути» комусь прострочені 30-річні запчастини замість нових, яким має бути не більше семи років. А на справжній кримінал тягне те, що це — державне «залізо».

«Шерше ля» робочі місця

«Шерше ля» робочі місця

Одразу два іноземні інвестори побудують заводи у Львівській області. Перший з них — німецька компанія «Леоні», яка розширює свої виробничі потужності та шукає підходящу земельну ділянку для нового будівництва.

Повернули очі

Повернули очі

Валдіс Валтерс — керівник єдиної у Балтійських країнах «Лабораторії протезування ока Валтера» — вже не вперше допомагає Україні. Раніше він приїздив до Києва і впродовж кількох днів поставив 28 постійних та 7 тимчасових очних протезів, а також проконсультував 66 пацієнтів.

Убили за 100 гривень

Убили за 100 гривень

Кіровоградські правоохоронці затримали двох жителів області за підозрою у вбивстві 75-річного чоловіка. Бузувірами виявилися мешканці Маловисківського району, одному з яких лише 19 років, другий — на три роки старший.

Рамки вшанування

Рамки вшанування

Із вівторка і до завершення акцій у дні роковин найтрагічніших подій Майдану в Києві діятимуть спеціальні посилені заходи безпеки у зв’язку з терористичною загрозою. Як повідомили у поліції, порядок на вулицях столиці вже охороняють 4 тисячі правоохоронців.

Кайф на роботі

Кайф на роботі

Співробітники військової прокуратури Південного регіону України спільно зі спецпідрозділом боротьби з корупцією Управління СБУ в Одеській області наприкінці минулого тижня провели обшуки в будівлі патрульної поліції в Одесі.

Міняємо полонених на санкції

Міняємо полонених на санкції

Керівництво самопроголошених «ЛНР» та «ДНР» свідомо, за погодженням із керівництвом Росії, затягує обмін полоненими, щоб мати змогу поторгуватися задля пом’якшення позиції ЄС щодо санкцій. У цьому переконана представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи, депутат Ірина Геращенко.

Право на волю

Право на волю

Уже другий місяць засуджені в українських тюрмах пишуть листи з проханням перерахувати їм термін ув’язнення, скоротити строк перебування за ґратами або ж звільнити з-за ґрат. Таким чином на волю найближчим часом можуть вийти майже 70% раніше засуджених, яким (відповідно до «закону Савченко») один день у слідчому ізоляторі порахують за два дні ув’язнення.

Всі статті рубрики