Колишній шеф, на допит!

Колишній шеф, на допит!

Припущення Юлії Тимошенко про те, що після арешту колишнього першого заступника голови «Нафтогазу України» Ігоря Діденка та екс–глави Держмитслужби Анатолія Макаренка наступним може стати її заступник по партії Олександр Турчинов, майже справдилися. «Праву руку» Юлі не арештували, але вчора вперше викликали на допит до офісу СБУ.

Локшина на вуха по–флотськи

Локшина на вуха по–флотськи

Днями кілька десятків найбільш стійких поборників російської присутності у Криму «в повітря чепчики кидали», точніше, розмахували на набережній прапорами–транспарантами і вигукували «бечівки» з приводу повернення у Севастопольську бухту флагмана Чорноморського флоту РФ — ракетного крейсера «Москва». Головна ударна сила росіян у басейні Чорного моря побувала аж на Тихому океані, де вдало «пальнула» (в тому числі й крилатими ракетами) під час оперативно–стратегічних навчань «Схід–2010». Але, судячи з усього, цей ратний успіх «москвичів» не спричинив ейфорії у коридорах севастопольської влади, яка тепер цілковито належить Партії регіонів.

Стояти до неясного кінця

Стояти до неясного кінця

Учорашнє — друге на цій сесії — засідання Верховної Ради можна вважати таким, що не відбулося. Із самого ранку фракція БЮТ–«Батьківщина» (нова назва набула чинності якраз учора) оточила трибуну, вимагаючи розглянути власні соціальні законопроекти. На відміну од вівторка, цього разу «регіонали» «тимошенківцям» не перешкоджали. Тож відомі ще з відкриття сесії плакати («На цвинтар раніше, ніж на пенсію», «Погіршення життя вже сьогодні» та ін.) удалося почепити на ложу уряду.

Відновлення активності й довіри

Відновлення активності й довіри

Свій політичний сезон учора почала партія «Наша Україна» — дітище Віктора Ющенка — провела перше засідання президії після літньої паузи. Обговорювали питання про підготовку партії до місцевих виборів, які офіційно стартують цієї суботи (до речі, того ж дня відбудеться й засідання політради «НУ»). Звітували керівники місцевих штабів, які вже сформовано.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики