НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перший пішов

Перший пішов

Після двомісячного обурення громадськості, клопотань адвокатів, народних депутатів і рідних затриманих членів ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, яких, нагадаємо, за версією самих міліціянтів, спершу нібито затримали за підозрою у причетності до пiдриву статуї Сталіна в Запоріжжі, а згодом перекваліфікували статтю й обвинуватили у вiдпилюванні голови пам’ятника, з–за ґрат вийшов один із затриманих — Віталій Вишнюк. Його перевели до тубдиспансера Запоріжжя. Хлопець захворів у буцегарні на туберкульоз. Щоправда, керівництво СІЗО, як і найвищі чини міліції, тривалий час визнавати й помічати цього не воліли.

Чорна смуга «Фронту змін»

Чорна смуга «Фронту змін»

У Красногвардійському районі Дніпропетровська за останні дні сталося одразу дві резонансні події з депутатами райради від «Фронту змін». Ще 25 лютого напали на 45–річного Віктора Романенка, який заходив у під’їзд багатоповерхівки у Кіровському районі. Його вдарили ззаду по голові й у непритомного забрали кейс. Версія про пограбування відпала, оскільки на місці злочину залишилися два мобільні телефони, годинник і обручка. Нападник не взяв і кредитні картки, які були при потерпілому.

Прапор під Шевченком і єгипетський дороговказ

Прапор під Шевченком і єгипетський дороговказ

Учора біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві було людно: близько трьохсот осіб зібралося на мітинг, присвячений 10–річному ювілею подій 9 березня 2001–го. Тоді, як відомо, на піку акції «Україна без Кучми» відбулися зіткнення опозиціонерів із правоохоронцями під монументом Кобзаря, бійки біля адміністрації Президента, масові арешти тощо. Серед присутніх на вчорашній акції найбільше було представників УНА–УНСО (вони й виступили організаторами), доєдналися також представники Спілки офіцерів України, УРП, КУНу, «Тризубу», Молодіжного націоналістичного конгресу. Були помічені соціалісти — активісти «УБК–2001»; приїхали й «рядові» учасники подій десятирічної давнини.

Всі статті рубрики