Серійний «Оплот»

Серійний «Оплот»

П’ять танків «Оплот», виготовлених на Харківському заводі імені Малишева, успішно пройшли випробування в цехах підприємства і після «обкатки» на полігоні в Чугуєві будуть відправлені до Королівства Таїланд. Це вже не перші бойові машини новіт­ньої конструкції, що зійшли зі стапелів українського гіганта.

Вільха з дубом обнялися

Вільха з дубом обнялися

Улюбленим та популярним місцем для черкаських закоханих є дерево кохання, котре росте у сосновому бору неподалік від обласного центру. Якщо їхати по канівській трасі до села Мошни, то ліворуч від дороги можна його побачити.

Алергія на жовті автобуси

Алергія на жовті автобуси

Справжню війну оголосив івано–франківським перевізникам невловимий місцевий «опришок». Як стверджують водії пошкоджених автобусів, хлопець середнього шкільного віку з’являвся у різних місцях Івано–Франківська і жбурляв каміння переважно в лобове скло «маршруток».

Одне селище — чотири гетьмани

Одне селище — чотири гетьмани

Ідею вшанувати монументом відразу чоти­рьох українських гетьманів, про що «УМ» розповідала ще у квітні 2011 року, таки втілили в життя в місті Тальне на Черкащині. У дні відзначення Покрови тут встановили пам’ятник Богдану Хмельницькому, Івану Мазепi, Байдi Вишневецькому та Петру Дорошенку.

Всі статті рубрики