Руїни «ожили»

Руїни «ожили»

Відтепер між багатоповерхівками по вулиці 30–ти років Перемоги дітвора має у своєму розпорядженні цілий ігровий комплекс — гойдалки, пісочниці, каруселі, майданчики з баскетбольними щитами, навіть спортивні тренажери. Це вражає, оскільки 20 років поспіль на тому місці розвалювалася цегляна дитяча фортеця, зведена ще в радянські часи.

Чорні дні Саржиного Яру

Чорні дні Саржиного Яру

Набрати води iз джерела у Саржиному Яру харків’яни з’їжджаються з усіх куточків міста. А приїхавши, не поспішають додому. Оаза живої природи фактично в самісінькому центрі міста вабить зеленню парку і добре облаштованою купальнею. Здавалося, на цей куточок благодаті посеред індустріального залізобетону рука міських чиновників уже точно не підніметься. Але де там! Днями стало відомо, що схили незайманої яруги, засаджені старими деревами, потроху розпродуються мерією під будівництво. Принаймні громадськості стало відомо про передачу в приватну власність щонайменше двох ділянок природної зони.

Оковита афера

Оковита афера

Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, повернувшись після багаторічної перерви у головне виконавче крісло області, неабияк подивувався відсутності в багатьох місцевих крамницях горілки волинського розливу. Була чия завгодно оковита, крім тієї, що виробляється Луцьким спирто–горілчаним комбінатом. Не лише як патріота, а й чиновника, відповідального за наповнення бюджету, цей факт його більш ніж зацікавив. Він навіть полякав підприємців, що прикриють ті точки, де не торгуватимуть волинською горілкою.

Всі статті рубрики